У Слобідському районі привітали рятувальників з професійним святом
17 вересня 2018 15:25 Суспільство
У Слобідському районі привітали рятувальників з професійним святом Святковий захід з нагоди Дня рятувальника відбувся сьогодні, 17 вересня, в Слобідському районному відділі ГУ ДСНС України в Харківській області.

Співробітників підрозділу ГУ ДСНС Слобідського району з професійним святом привітала заступник голови Адміністрації Слобідського району Світлана Лещенко.

«Вітаю всіх, хто займається найважливішою справою, рятуючи інших! Нехай вас зберігають небеса і сонце дарує тільки яскраві дні! Нехай над вашими головами ніколи не сходяться грізні хмари. Бажаю радості, процвітання, щастя, доблесних здобутків і мужності!» - сказала заступник голови району.

Рятувальникам вручили лист подяки від голови районної адміністрації і цінні подарунки від депутатів міськради та облради.

Довідка. День рятувальника відзначається в Україні щорічно 17, встановлений Указом Президента країни від 12 вересня 2008 року. Українські рятувальники відзначають своє професійне свято в день святкування православною церквою ікони Божої Матері «Неопалима Купина», яка є покровителькою пожежників і рятувальників і надає допомогу всім, хто потрапив у біду.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини