У школі №132 відкрився спорткомплекс європейського рівня
22 жовтня 2020 19:55 Освіта
У школі №132 відкрився спорткомплекс європейського рівня Сучасний спортивний комплекс відкрився в Харківській спеціалізованій школі №132 (вул. Новгородська, 1).

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 22 жовтня, оглянув чотири нових зали комплексу, допоміжні приміщення, а також Музей олімпійської слави, присвячений харківським спортсменам, які брали участь і перемагали на Олімпійських іграх.

«Це унікальний проєкт для міста Харкова, і тим більше для шкіл. Діти зможуть тут займатися воркаутом, міні-футболом, баскетболом, скелелазінням і іншими видами спорту. На базі цих нових залів ми плануємо відкрити спортивні секції, які зможуть відвідувати діти і з інших районів міста», - повідомив Ігор Терехов.

Він зазначив, що при реконструкції будівлі застосовувалися найпередовіші технології. Також велику увагу було приділено системі безпеки, зокрема, прибрали, наскільки це можливо, «гострі» кути тощо.

Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, наступного року особливу  увагу буде приділено спортивним залам: планується провести ремонт спортзалів у багатьох школах міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини