У Шевченківському районі відновили зруйнований каналізаційний колодязь
28 травня 2022 12:49 ЖКГ
У Шевченківському районі відновили зруйнований каналізаційний колодязь Бригада КП «Харківводоканал» оперативно відновила пошкоджений вибухом каналізаційний колодязь на вул. Науковій у Шевченківському районі.
Як повідомив сьогодні, 28 травня, начальник Шевченківської районної експлуатаційної ділянки Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Віталій Силенко, аварійники завершили ремонт пошкодженого колодязя діаметром 200 мм та переклали 5 м трубопроводу водовідведення.

«Було пряме влучення у мережі водовідведення. Капітальний ремонт оглядового колодязя на глибині залягання 3,5 м провели оперативно, також переклали 5 м мереж водовідведення. Споживачів від послуг не відключали. Щоб не створювати проблем мешканцям, застосували нашу звичайну практику перепідключення та перекачування стоків насосними агрегатами», - зазначив Віталій Силенко.

За його словами, робітники районної бригади щодня чистять зовнішні трубопроводи, усувають закупорки на мережах водовідведення, приймають та виконують шість-сім заявок від мешканців району. Вони відповідальні за центральні вулиці та контролюють мережі у місцях масового перебування людей.

«Зазначу, що кількість заявок зростає – харків'яни повертаються до міста, але ми готові та докладаємо всіх зусиль, щоб у місті не було проблем із відведенням стоків», – наголосив начальник районної ділянки.

Також на підприємстві зазначили, що бригади Комплексу «Харківводовідведення» щодня виконують понад 70 заявок на усунення нештатних ситуацій на каналізаційних мережах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини