У селищах Родичі та Лісове відновлюють водопостачання
17 листопада 2022 15:34 ЖКГ
У селищах Родичі та Лісове відновлюють водопостачання Служба водопровідних мереж селища П'ятихатки Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у селищах Родичі та Лісове.

Як повідомив начальник служби водопровідних мереж селища Віталій Коваленко, ремонтні роботи на водоводах ведуться комплексно, відповідно до планових завдань та звернень споживачів. Зокрема, завершується перекладання 11 м ділянки трубопроводу діаметром 500 мм у приватному секторі селища Родичі. Робітники завершили укладання труб, усі технологічні та зварювальні процеси і готуються виконати благоустрій території.

«Військові дії завдали значної шкоди водопровідному господарству селища П'ятихатки. У період інтенсивного обстрілу страждали і наші водоводи. Ми вимикали водопостачання, щоб мінімізувати втрати води. На сьогодні ситуація стабілізувалася, бригади проводять ревізію стану трубопроводів та намічають ремонтні та відновлювальні роботи», - зазначив Віталій Коваленко.

За його словами, також на контролі - реконструкція зовнішніх водопроводів у селищі Лісове, де перекладають 7 м аварійної ділянки трубопроводу.

«Виконуємо заявки мешканців, які повертаються у свої квартири та просять відновити подачу води. Готуємо до експлуатації трубопроводи, що подають воду в багатоповерхові будинки, соціальні та адміністративні споруди селища Лісне. Залежно від стану мереж виконуємо необхідні ремонти та заміни. Після повернення мешканців життя у цих селищах поступово налагоджується, а наше завдання - забезпечити необхідний комфорт у кожній квартирі», - наголосив начальник служби водопровідних мереж селища П'ятихатки.

Нагадаємо, всього на території П'ятихаток зафіксовано чотири місця прильотів ворожих снарядів у зовнішні мережі. Усі пошкоджені ділянки було відновлено.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини