У районах міста відзначили День працівників житлово-комунального господарства
19 березня 2018 10:29 Суспільство
У районах міста відзначили День працівників житлово-комунального господарства Святкові прийоми з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відбулися 16 березня в Адміністраціях Немишлянського та Індустріального районів.

Так, в урочистостях з нагоди професійного свята в Індустріальному районі взяли участь близько 450 представників сфери обслуговування району.

За сумлінну працю та високий рівень професійної майстерності кращим працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування голова Адміністрації району Ольга Вельможна вручила Почесні грамоти Харківської міської ради, грамоти Департаменту житлового господарства, а також грамоти і подяки глави району.

«Бажаю всім працівникам житлово-комунального господарства не втрачати оптимізму і віри в майбутнє! Дякую Вам за відповідальну, високопрофесійну й самовіддану працю, за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу! Я пишаюся, що галузь житлово-комунального господарства розвивається і тримається завдяки вашим сильним, працьовитим, золотим рукам! Зі святом!»- сказала Ольга Вельможна.

Також святковий концерт на честь професійного свята працівників сфери обслуговування відбувся в Адміністрації Немишлянського району. У заході взяли участь понад 50 співробітників підприємств сфери ЖКГ району.

Всіх присутніх з професійним святом привітала голова райадміністрації Тетяна Топчій.

33 кращим працівникам сфери обслуговування вона вручила грамоти адміністрації району та подяки голови району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини