У районах міста відсвяткували День визволення Харкова
28 серпня 2017 10:37 Місто
У районах міста відсвяткували День визволення Харкова Заходи з нагоди 74-ї річниці визволення Харкова від нацистських загарбників, Дня міста і Дня Незалежності України пройшли в усіх районах міста.

У Немишлянському районі святковий захід пройшов 23 серпня на бульварі Юр'єва. У ньому взяли участь близько 800 жителів і гостей району. Зі святами їх привітали голова райадміністрації Тетяна Топчій і депутати обласної та міської рад. Після концерту, в якому взяли участь творчі колективи району, всіх пригощали польовою кашею.

Жителі Слобідського району на честь 74-ї річниці визволення міста поклали квіти до пам'ятників загиблим воїнам на Алеї Слави в парку Машинобудівників, де пройшов мітинг-реквієм за загиблими в роки Другої світової війни. Голова райадміністрації В'ячеслав Іллєнко подякував ветеранам за їхній подвиг на фронті та в тилу.

Під музику воєнних років у виконанні оркестру Національного університету внутрішніх справ студенти університету пройшли перед ветеранами в парадному марші. Також для ветеранів виступили ансамбль народної пісні «Калина» та інші творчі колективи. Вони виконали популярні музичні твори і пісні воєнних років. Після концерту для жителів Слобідського району також організували польову кашу, де ветерани пом'янули загиблих товаришів, ділилися спогадами, слухали музичні твори воєнних років і підспівували пісні своєї молодості.

Зазначимо, що цього року понад 100 тисяч харків'ян взяли участь у святкуванні Дня міста на пл. Свободи, де пройшов концерт за участю відомих українських артистів. У сквері «Стрілка» пройшли чотири концерти і міський пікнік, а в парку Горького - святкова хода за участю циркових, танцювальних і театральних колективів і виставка унікальних фото «Дивовижна земля Харківська».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини