У приватному секторі Основ'янського району відновлюють мережі водопостачання
22 червня 2022 15:51 ЖКГ
У приватному секторі Основ'янського району відновлюють мережі водопостачання Бригади КП «Харківводоканал» ліквідували пошкодження на технічно зношених трубопроводах у приватному секторі по бул. Нетеченському та вул. Греківській в Основ'янському районі.
Як повідомив сьогодні, 22 червня, начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Основ'янського району комплексу «Харківводопостачання» Ігор Кім, роботи виконали на мережах діаметром 500 та 200 мм. На час ремонту споживачів від водопостачання не відключали.

Також він зазначив, що сьогодні бригада ремонтує ділянку трубопроводу діаметром 150 мм на вул. Основ'янській, де більшість споживачів також проживає у приватному секторі.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» ліквідували вісім пошкоджень на трубопроводах та впорядкували 11 оглядових колодязів. У планах на сьогодні - виконати ремонтні роботи на 11-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Для оперативної роботи бригад харків'ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел. 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини