У парку Горького відзначать «Екватор літа»
12 липня 2019 12:51 Культура
У парку Горького відзначать «Екватор літа» «Екватор літа» - освіжаюче свято жаркого літа відбудеться 14 липня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Увесь день у парку проходитимуть різні водні конкурси, розіграші, пінна вечірка. Девіз свята «Ніхто не піде сухим!».

О 13:00 на головній сцені парку стартує конкурсно-розважальна програма «На глибині». Одночасно на центральній площі пройдуть змагання з аква-дартсу, гонок корабликів і дуелі на водних насосах.

О 15:00 стартує пінна вечірка, після чого на сцену вийдуть учасники boys band «Вуса» і молодіжні к-рор команди.

Крім того, о 13:00, 15:00, 17:00 та 19:00 по центральній алеї проїжджатиме поливальна машина, яка обіллє всіх, хто потрапить під її струмені. Автомобіль проїде до головної сцени і кружлятиме там, поливаючи все навколо. Тим, хто хоче залишитися сухим, радять в цей момент відійти на бічну алею.

Під час свята «Екватор літа» традиційно проходить масштабна водна битва. Всі учасники свята розділяться на дві команди, по всій площі будуть розставлені резервуари з водою, працюватимуть поливальні шланги, аніматори парку також обливатимуть усіх з відер, бризгалок, закидають учасників бомбочками з водою. Після такої битви ніхто не повинен піти сухим. Початок - о 17:30.

Завершиться свято молодіжною дискотекою.

З повною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини