У парку Горького пройшло тренування в підтримку колишніх наркозалежних
03 жовтня 2020 17:25 Спорт
У парку Горького пройшло тренування в підтримку колишніх наркозалежних Пробіжка і тренування учасників проєкту з соціалізації колишніх наркозалежних пройшли сьогодні, 3 жовтня, у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

До групи приєдналися, щоб підтримати, представники харківських громадських організацій. Учасники заходу провели розминку, спортивні ігри, після чого здійснили забіг, пробігши алеями парку Горького, добігши до Саржиного яру.

Як повідомив засновник проєкту, директор спортивного клубу «Aventador» Вадим Панов, у ньому беруть участь вісім колишніх наркозалежних молодих людей. Група регулярно проводить заняття з фізпідготовки, також щосуботи вранці проводяться тренування і пробіжки в міських парках.

«Всі хлопці вже пройшли курс реабілітації і хотіли придбати мотивацію для життя. Я хочу допомогти їм це зробити через спорт. В рамках цього проєкту колишні наркозалежні займаються загальною фізичною підготовкою, зокрема, боксом. Він вчить їх боротися з собою, зі своїми страхами, вчить дисципліні. Також щосуботи вранці ми традиційно проводимо пробіжки в міському парку», - повідомив Вадим Панов.

За його словами, в подальшому учасники проєкту планують провести лекції у школах, розповідаючи дітям про шкоду вживання наркотиків. Реалізація програми розрахована на п'ять місяців. Проєкт реалізується за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини