У парку Горького проходять десятки новорічних заходів (програма)
27 грудня 2016 16:06 Суспільство
У парку Горького проходять десятки новорічних заходів (програма) У Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького проходять заходи, присвячені Новому року та Різдву.

Цього року головна тема всіх новорічних заходів у парку - казка Самуїла Маршака «Дванадцять місяців». Її герої проводять конкурсні програми. З 30 грудня по 2 січня в Розважальному центрі пройде інтерактивна програма «Казки братів-місяців». 

24 грудня відбулося відкриття новорічної ялинки. У парку встановлено Різдвяний вертеп, інсталяція «Веселі сніговики». Почали роботу зимовий ярмарок, пошта Діда Мороза. Сам Дід Мороз чекав дітей в своєму будиночку біля ялинки. Свято розпочалося з дитячої програми «Зимові забави» і нового шоу «Морозний серце». Гостей чекала конкурсна програма з призами. На головній сцені відбулася прем'єра вистави «Дванадцять місяців».

У цей же день відбулася церемонія запалення вогнів на головній ялинці парку Горького. Після цього на сцену вийшла кавер-група «Lewis Carroll Band», а завершила вечір молодіжна дискотека.

Новий рік у парку почнуть святкувати з 12:00 31 грудня. Насичена програма триватиме до 4:00, а атракціони кататимуть відвідувачів до 5:00. Гостей чекає дитяча шоу-програма, майстер-клас із сальси, новорічні вистави «Дванадцять місяців» та «Як багато дідусів хороших-2». У новорічну ніч виступить кавер-група «Lewis Carroll Band», відбудеться святкова дискотека за участю проекту електронної музики «Hauz Basters». Бажаючі зможуть взяти участь в зимових конкурсах з цінними призами.

У Розважальному центрі дітей чекатимуть помічники Діда Мороза, які проведуть майстер-класи, відбудеться новорічна дитяча шоу-програма тощо.

У дні зимових канікул в парку Горького пройдуть дитячі шоу-програми, виступи артистів, майстер-класи. Дід Мороз чекатиме гостей в своєму будиночку. Кожна дитина отримає від нього солодощі.

З повною програмою новорічних свят у парку Горького можна ознайомитися тут

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини