У Новобаварському районі ремонтують водопровідні мережі
01 грудня 2022 12:47 ЖКГ
У Новобаварському районі ремонтують водопровідні мережі Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» напередодні ліквідували 13 пошкоджень на трубопроводах і облаштували сім оглядових колодязів.
Як повідомили у КП «Харківводоканал», зокрема, у Новобаварському районі виконали комплексні відновлювальні заходи на водопровідних магістралях у пров. Болгарському (діаметр трубопроводу - 200 мм), пр. Ново-Баварському (300 мм) та вул. Конотопській (80 мм).

Начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков зазначив, що відновлювальні роботи виконали без відключення харків'ян від послуги.

«Районні бригади оперативно впоралися із завданням, після чого упорядкували  територію. Також капітально відремонтували оглядовий колодязь на вул. Новожанівській. У районі ведеться системна робота на об'єктах водопровідного господарства - аналізуємо технічний стан мереж, проводимо профілактику і негайно усуваємо аварійні ситуації, що виникають», - підсумував Євгеній Сальков.

Сьогодні, 1 грудня, 23 бригади Комплексу «Харківводопостачання» проводять відновлювальні роботи на 18 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Інформацію про аварійні ситуації приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини