У місті завершився проект «Я зможу!»
10 вересня 2014 17:16
У місті завершився проект «Я зможу!» У Харкові завершилася реалізація першого проекту «Я зможу!»: більшість учасників досягли своєї мети.
Як повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, учасники боролися за перемогу в шести категоріях: фітнес, схуднення, стрибки з парашутом, біг, креативне завдання і змішана категорія, де людина ставила перед собою відразу дві мети, наприклад, сісти на шпагат і сто разів віджатися. 

За словами директора департаменту, 80% учасників проекту досягли поставленої мети, і сьогодні, 10 вересня, в клубі-готелі «Сафарі» будуть підведені підсумки. Близько 200 харків'ян ще раз продемонструють все, чому вони навчилися і чого змогли досягти, а куратори проекту визначать 18 переможців (по три в кожній категорії). Кращими стануть ті, хто ставив перед собою самі важкі завдання і їх виконав. 

Олексій Чубаров зазначив, що цілі у учасників були зовсім різними. Хтось із них за час проекту схуд на 13 кг, хтось стрибнув з парашутом, а хтось, як найстарший учасник, 52-річний Андрій Нечипор, проїхав 380 км, взявши участь у веломарафоні. Всього на досягнення мети у них було 45 днів. Весь цей час про перемоги і поразки учасників проекту знімали фільм, який можна буде побачити наприкінці вересня. 

За словами директора департаменту, вже через два місяці стартує другий проект «Я зможу!», де харків'яни знову зможуть поборотися за перемогу. 

Зазначимо, що проект «Я зможу!» проходив у Харкові з 21 липня по 10 вересня. Нагородження переможців пройде 13 вересня на пл. Свободи під час Ярмарку спорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини