У місті пройшов фестиваль райдер-культур
18 вересня 2018 14:17 Спорт
У місті пройшов фестиваль райдер-культур III фестиваль райдер-культур «Компліт» пройшов 16 вересня на майданчику біля Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка.

У заході взяли участь скейтери, ролери та bmx-райдери і самокатери з різних областей України - як професіонали, так і любителі. Спеціально для фестивалю біля будівлі оперного театру був обладнаний скейт-парк, де учасники руху вуличних культур могли продемонструвати свою майстерність.

За результатами змагань, у програмі «Bmx pro» звання «Best Trick» завоював Ігор Білий, «Best Flow» - Юрій Резніков, «Best Air» - Олег Міцняк, а приз суддівських симпатій - Давид Оломський. У змаганнях «Bmx junior» звання «Best Junior» і «Best Trick» завоював Стас Лопатін. Серед скейтерів премію «Best Trick» отримав Олександр Полтавський, а «Best Rider» - Сева Іванов. У програмі «Scooter» кращим юніором став Денис Шишковський, а найкращим професіоналом - Дмитро Лисенко.

Зазначимо, що фестиваль райдер-культур «Компліт» проводився у рамках міського проекту розвитку вуличних культур «Street Culture».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини