У місті нормалізувалася ситуація з видачею закордонних паспортів
07 серпня 2018 11:09 Суспільство
У місті нормалізувалася ситуація з видачею закордонних паспортів Харків'яни почали вчасно отримувати документи для виїзду за кордон.

Як повідомила заступник начальника відділу Центру надання адміністративних послуг Шевченківського району Світлана Бондаревська, затримки виникали через те, що в Києві не встигали з друком паспортів.

«Раніше паспорта затримували від трьох до чотирьох місяців - це нетермінові, які повинні виготовлятися за 20 робочих днів. І на півтора-два місяці - термінові, які мали бути готові через сім днів. На сьогоднішній день ситуація стабілізувалася, і паспорти видаються вчасно», - сказала Світлана Бондаревська.

Також вона зазначила, що немає проблем і затримок із виготовленням та видачею паспортів громадянина України у форматі ID-карти.

Зазначимо, що оформлення біометричних паспортів продовжує залишатися однією з найбільш популярних послуг, що надаються в центрах адмінпослуг. Всього з початку 2018 року в Центрі надання адміністративних послуг Шевченківського району біометричні паспорти були видані 3856 заявникам, ID-карти отримали понад 1800 осіб. Загалом у Харкові за цей період було видано понад 33 тис. біометричних закордонних паспортів і понад 11 тис. ID-карт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини