У міськраді нагородили кращих працівників місцевого самоврядування
07 грудня 2018 15:03 Місто
У міськраді нагородили кращих працівників місцевого самоврядування Прийом з нагоди Дня місцевого самоврядування пройшов сьогодні, 7 грудня, в малому залі Харківської міської ради.

З професійним святом працівників місцевого самоврядування привітав заступник Харківського міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв.

«Ви закладаєте основу кожної нової програми з розвитку Харкова. Ви робите все, щоб наше місто було впорядковано, лікарні були оснащені новим обладнанням, працюєте над проектами з модернізації шкіл, стадіонів, установ культури, підтримуєте імідж Харкова на міжнародній арені і робите життя харків'ян комфортним. Місцеве самоврядування - це основа, на якій тримається будинок під назвою сучасний, красивий і доступний Харків. Я бажаю, щоб всі реформи, які проводяться, працювали на благо жителів Харкова і щоб в країну повернувся мир», - зазначив Михайло Фатєєв.

Він вручив співробітникам міськради та її виконавчих органів Почесні грамоти Харківської міської ради, грамоти виконавчого комітету міської ради і Подяки міського голови.

Довідка. День місцевого самоврядування - професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах. Заснований Указом Президента України в 2000 році. Відзначається щорічно 7 грудня. Саме 7 грудня 1990 року Верховна Рада прийняла Закон «Про місцеві ради народних депутатів Української РСР та місцеве самоврядування».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини