У міськраді нагородили харків'ян до Дня міста
21 серпня 2020 15:36 Місто
У міськраді нагородили харків'ян до Дня міста Урочистий прийом з нагоди Дня міста, 77-ої річниці визволення Харкова від нацистських загарбників і Дня Незалежності України відбувся сьогодні, 21 серпня, у Харківській міській раді.

У ньому взяли участь представники підприємств та установ міста, банківської сфери, навчальних закладів та ветеранських організацій, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції та інших силових структур, а також працівники департаментів міськради та ін.

Присутніх з прийдешніми святами привітав секретар міської ради Олександр Новак. «Під час Другої світової війни майже кожен п'ятий житель Харкова загинув або був вивезений до Німеччини. Промисловість міста була повністю зруйнована і до дня визволення Харкова в місті не працювало жодне підприємство. Завдяки трудовому подвигу харків'ян, в найкоротші терміни місто було відновлено з руїн. І ми повинні пам'ятати про подвиг наших земляків і брати з них приклад. І традиційно до Дня міста ми відкриваємо нові об'єкти, які радуватимуть харків'ян. Цього року - це фонтан і сквер на площі Свободи і Будинок нерухомості. Крім того, в різних районах було відремонтовано і відновлено ще безліч об'єктів для комфорту мешканців. І кожен з вас також вніс свій внесок у розвиток Харкова. Я вітаю вас зі святами, бажаю успіхів і благополуччя!» - сказав секретар міськради.

За високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Харкова, з нагоди Дня міста та Дня Незалежності України харків'янам вручили Почесні грамоти Харківської міської ради, Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради і Подяки міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини