У Комінтернівському районі розпочався капремонт покрівлі на житлових будинках
28 квітня 2015 16:07 ЖКГ
У Комінтернівському районі розпочався капремонт покрівлі на житлових будинках Цього року в Комінтернівському районі планується капітально відремонтувати покрівлю на восьми житлових будинках.

Про це сьогодні, 28 квітня, повідомив заступник начальника відділу організації ремонту житлового фонду Департаменту житлового господарства Юрій Дігтяр. За його словами, на семи будинках робочі фірми-підрядника замінять 8 тис. кв. м м'якої покрівлі, а на одному - 1,3 тис. кв. м шиферу.

Терміни виконання робіт залежать від їхньої складності та площі даху. Так, наприклад, на вул. Ньютона, 143а, де сьогодні роботу з заміни м'якої покрівлі показали журналістам, капітальний ремонт займе близько місяця. За цей час на даху повністю приберуть старий шар, який не замінювався більше 20 років, зроблять бетонну стяжку під кутом, щоб дощова вода стікала у водостічну трубу, і покладуть два шари нового руберойду. Гарантія на капремонт покрівлі становить мінімум п'ять років.

Як повідомив Юрій Дігтяр, капітальні ремонти покрівлі на будинках комунальної форми власності проходять у всіх районах міста.

Нагадаємо, всього в Харкові відремонтують покрівлі на більш ніж 620 будинках.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини