У Київському районі нагородили переможців конкурсу «Молода людина року»
13 травня 2016 12:47 Суспільство
У Київському районі нагородили переможців конкурсу «Молода людина року» Нагородження переможців та лауреатів районного етапу міського конкурсу «Молода людина року-2015» відбувся 12 травня в Адміністрації Київського району.

Конкурс проводився Комітетом у справах сім'ї, молоді та спорту Київського району. Щорічно в районі вшановують молодих людей, які досягли значних результатів у навчанні, науковій, громадській та трудової діяльності, а також в сферах мистецтва, культури і спорту.

Конкурс проводився за 10 номінаціями: наукова діяльність; культура й мистецтво; фізична культура і спорт; діяльність у сфері виробництва, підприємництво; громадська діяльність; діяльність у невиробничій сфері; студент (курсант) вищого навчального закладу 3-4 рівнів акредитації; студент вищого навчального закладу 1-2 рівнів акредитації; учні професійно-технічних навчальних закладів; учні загальноосвітніх шкіл.

У конкурсі взяли участь понад 200 юнаків і дівчат. З них лауреатами стали 28 молодих людей, переможцями - 12 осіб. Переможцям і лауреатам конкурсу вручили пам'ятні нагороди - статуетки та дипломи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини