У Харкові за тиждень усунули 80 аварійних ситуацій на водоводах
21 листопада 2022 14:34 ЖКГ
У Харкові за тиждень усунули 80 аварійних ситуацій на водоводах Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» продовжують відновлювати подачу води харків'янам.

Зокрема, минулого тижня ремонтники усунули 80 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Також бригади аварійно-відновлювальних робіт облаштували 60 оглядових колодязів на водоводах з заміною запірно-регулювальної арматури та капітально відремонтували 16 водорозбірних колонок.

Напередодні аварійники ліквідували 13 поривів на трубопроводах і відновили три оглядові колодязі, а сьогодні, 21 листопада, почали ліквідацію 17 пошкоджень на мережах. Зокрема, тривають відновлювальні роботи на внутрішньоквартальному водоводі діаметром 400 мм на перехресті вул. Дерев'янка та вул. Новопрудної у Шевченківському районі. Водопостачання тимчасово відключено у чотирьох багатоквартирних будинках.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Цілогородцев, постачання води споживачам буде повністю відновлене сьогодні, до 20:00. На цій ділянці розташовані різні комунікації, що ускладнює проведення ремонтних робіт. За його словами, районні аварійні бригади також реставрують дві технічно зношені ділянки магістральних трубопроводів на пр. Людвіга Свободи.

Масштабні ремонти заплановані у Салтівському районі міста, де у роботі знаходиться три пошкодження на зовнішніх мережах.

Інформацію про аварійні ситуації приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини