У Харкові визначилися переможці міського турніру юних журналістів
23 березня 2017 10:45 Освіта
У Харкові визначилися переможці міського турніру юних журналістів ХІ Міський турнір юних журналістів для учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів відбувся 18 березня в Харківській гімназії №12.

У турнірі взяли участь 75 учнів - 15 команд з усіх районів міста. До складу журі входили викладачі, співробітники та студенти кафедри журналістики філологічного факультету Харківського національного університету ім. Каразіна, представники інтернет-ресурсів і «Громадського телебачення». Змагання проводилися в два тури в п'яти групах.

Переможцем у командному заліку визнана збірна команда Слобідського району «Меркурій». В особистій першості кращою стала учениця 10 класу Харківського технічного ліцею №173 Віталіна Павленко. Також були нагороджені команди й учні, котрі завоювали другі та треті місця. Переможці турніру юних журналістів отримали дипломи Департаменту освіти і подарунки.

Кращі юні журналісти Харкова представлятимуть місто на всеукраїнському турнірі, який відбудеться в Сумах з 20 по 24 квітня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини