У Харкові відкрито п'ятий сезон школи волонтерів
24 березня 2015 17:58 Суспільство
У Харкові відкрито п'ятий сезон школи волонтерів П'ятий сезон теоретико-практичного курсу «Школа волонтерів» відкрили сьогодні, 24 березня, в управлінні у справах сім'ї та молоді.

Як розповіла заступник начальника управління - начальник відділу у справах молоді Світлана Ситник, тренінги для волонтерів проводитимуться за активної участі Харківської обласної молодіжної громадської організації «Харківський центр волонтерів».

За її словами, школа волонтерів покликана долучити комунікабельних, ініціативних, відповідальних людей з активною життєвою та громадською позицією до нової діяльності - отримання знань про волонтерську та соціальну роботу.

Тренінги триватимуть два місяці. На них планується провести заняття на такі теми як лідерство, ефективне командоутворення, тайм-менеджмент, турбота про здоров'я, психологічна підготовка і профілактика негативних явищ, арт- і сміхотерапія, а також практична діяльність у вигляді планування та проведення соціальних волонтерських акцій і заходів. Вперше за всі сезони відкрито новий напрям для тренінгів - допомога переселенцям.

«На тренінгах з цієї теми ми зможемо багато розповісти слухачам школи волонтерів, оскільки волонтери управління та Харківського центру волонтерів вже давно працюють у цьому напрямку. Вони надають гуманітарну, психологічну допомогу переселенцям і бійцям АТО, організовують дозвілля для дітей з Донбасу. Незабаром ми плануємо відвідати модульне містечко для переселенців», - розповіла заступник начальника управління.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини