У Харкові відбудеться III пробіг із серії «Kharkiv Grand Prix»
30 жовтня 2015 14:23 Спорт
У Харкові відбудеться III пробіг із серії «Kharkiv Grand Prix» Третій пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix» - «City Run» - відбудеться 31 жовтня в Харкові.

У пробігу зареєструвалися і візьмуть участь 155 чоловік. Маршрут забігу пролягає по пр. Леніна. Для цього буде виділена одна сторона проспекту довжиною 2,5 км. Спортсмени подолають дистанцію 10 км, зробивши повних два кола.

Стартувати і фінішувати учасники «City Run» будуть на пр. Леніна, навпроти Харківського національного медичного університету, розвертатися - навпроти готелю «Національ».

У рамках ІІІ пробігу «Kharkiv Grand Prix» пройде забіг на 2,5 км для дітей та на 5 км для студентів - «Halloween Run».

У дитячому забігу візьмуть участь діти у вікових групах: до 10 років, 11-13 років, 14-15 років, 16-17 років. Переможці та призери у вікових групах будуть нагороджені дипломами.

Також у забігу візьмуть участь студенти харківських вишів. Переможці будуть визначені за три призові місця.

Розклад забігу:

7:30 - 9:00 - видача стартових пакетів (на місці старту);
9:30 - старт забігу на 2,5 км;
10:00 - старт забігу на 5 км;
11:00 - старт на 10 км;
12:00 - нагородження.

Нагадаємо, «Kharkiv Grand Prix» - серія змагань, яка складається з трьох етапів: «Kharkiv Trail» - пробіг з елементами важкопрохідності (піщані і грязьові ділянки, спуски і підйоми), «Night Run» - нічний пробіг з ліхтариками на голові, «City Run» - 10-кілометровий пробіг центральними вулицями Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини