У Харкові відбудеться форум, присвячений співпраці зі Словаччиною
23 вересня 2019 11:00 Міжнародне співробітництво
У Харкові відбудеться форум, присвячений співпраці зі Словаччиною Форум «Харків - Словаччина: перспективи партнерства» відбудеться 24-25 вересня у Харкові.

У заході візьмуть участь Державний Секретар Міністерства закордонних та європейських справ Словацької Республіки Лукаш Парізек,  Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін, а також словацькі бізнесмени і керівники харківський підприємств.

За словами організаторів, мета форуму - налагодити співпрацю між Харковом і Словаччиною в сферах високотехнологічного машинобудування, енергоефективних технологій, розробки програмного забезпечення та ін.

Офіційне відкриття заходу відбудеться 24 вересня у малій залі Харківської міськради (початок - об 11:30). 25 вересня учасники форуму відвідають АТ «ФЕД» та Почесне консульство Словацької Республіки в Харкові (вул. Чернишевська, 26).

Організатори заходу - Харківська міська рада, Посольство Словацької Республіки в Україні спільно з Почесним консульством Словацької Республіки в Харкові і словацьким державним агентством «SARIO».

Довідка. Візит словацької делегації до Харкова проходить в рамках зовнішньополітичного курсу держави і є продовженням зустрічей президентів двох країн і глав Міністерств закордонних України і Словаччини.

Почесне консульство Словацької Республіки в Харкові відкрилося у 2019 році.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини