У Харкові усунули сім пошкоджень на водоводах
23 червня 2022 14:06 ЖКГ
У Харкові усунули сім пошкоджень на водоводах Бригади комплексу «Харківводопостачання» вчора, 22 червня, ліквідували сім пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та привели до ладу 13 оглядових колодязів.
Як повідомили в КП «Харківводоканал», зокрема, у Новобаварському районі ремонтники провели комплекс відновлювальних робіт на водоводі діаметром 300 мм на вул. Станційний.

Начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Сальков зазначив, що бригади аварійно-відновлювальних робіт реконструювали трубопровід оперативно та якісно. За його словами, оскільки ця магістраль забезпечує водою велику кількість споживачів, на час робіт воду не відключали.

«Завжди націлені на те, щоб харків'яни у цей складний час не відчували дискомфорту під час проведення ремонтних робіт», - наголосив Євген Сальков.

Сьогодні, 23 червня, робітники комплексу «Харківводопостачання» виконують відновлювальні роботи на 10-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Нагадаємо, для оперативної роботи бригад харків'ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини