У Харкові цілодобово відновлюють електропостачання у будинках містян
28 червня 2022 11:11 ЖКГ
У Харкові цілодобово відновлюють електропостачання у будинках містян Працівники КСП «Харківміськліфт» продовжують займатися технічним обслуговуванням ліфтів та внутрішньобудинкових мереж, а також цілодобово усувати аварійні ситуації та відновлювати електропостачання.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, колектив підприємства з початку війни усі свої сили спрямував на відновлення світла у будинках харків'ян, яке зникає внаслідок обстрілів окупантів.

Так, якщо 6 червня у Харкові було зафіксовано 97 довгострокових відключень електропостачання, то зараз, завдяки ремонтним бригадам, їх кількість зменшилася до 55. Найбільше таких відключень - у Київському районі, де через пошкодження зовнішніх мереж без світла залишаються 39 будинків, а також у Салтівському районі - сім, у Шевченківському - п'ять, у Холодногірському та Немишлянському - по два будинки. Такі відключення знаходяться у компетенції РЕМ.

На підприємстві зазначили, що у неділю, 26 червня, стосовно роботи внутрішньобудинкових електромереж до КСП «Харківміськліфт» надійшло близько 70 заявок, з яких 37 фахівці підприємства вже виконали, а 29 пов'язані з аваріями на зовнішніх електромережах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини