У Харкові триває ремонт житлового фонду
06 лютого 2018 12:14 ЖКГ
У Харкові триває ремонт житлового фонду Близько 1200 під'їздів і вхідних груп планують відремонтувати в Харкові у 2018 році.

На сьогоднішній день роботами охоплено 180 під'їздів. Зокрема, зараз завершується ремонт 1-го під'їзду у багатоповерховому будинку по пр. Тракторобудівників, 138. Підготовчі роботи там йшли два тижні. Робочі зачистили старі стіни, нанесли новий шар штукатурки і спецпокриття.

Як повідомив заступник директора КСП «Інженерні мережі» Павло Гладуненко, за цією адресою ремонтні роботи ведуться і в інших під'їздах, а також у сусідній п'ятиповерхівці. «Лакофарбове покриття знімається, і наноситься шпаклівка, потім все обробляється бетоноконтактом, і після нього наноситься шагрень. Шагрень більш довговічна, після її нанесення все фарбується водоемульсійними фарбами», - розповів Павло Гладуненко.

Він зазначив, що заявки з проханням зробити ремонт надійшли від городян на особистих прийомах Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Зараз комунальники формують списки будинків, де цього року пройдуть роботи. На місця виїжджають спецкомісії, які оцінюють стан під'їздів і розраховують необхідний фронт робіт. Ремонти вхідних груп почнуться не раніше, ніж у травні, як тільки для цього будуть сприятливі погодні умови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини