У Харкові стартував Молодіжний форум
27 жовтня 2017 19:25 Місто
У Харкові стартував Молодіжний форум Відкриття III Молодіжного форуму «Харків - для молоді - молодь для Харкова» відбулося сьогодні, 27 жовтня, у концертному залі «Україна».

У відкритті взяли участь заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, депутати міської ради, студенти і школярі.

В ході відкриття виступили воркаутери, танцювальні та спортивні колективи, КВКшники, пройшли фаер- і лазерне шоу. Учасники форуму підвели підсумки роботи молоді за минулий рік - це участь і допомога в проведенні різних лекцій і майстер-класів, Харківського міжнародного марафону, Велодня, фестивалей вуличних культур і графіті, встановлення рекордів і багатьох інших подій.

Як зазначив заступник міського голови Костянтин Лобойченко, мета форуму - створення платформи взаємодії між молоддю та містом, спільна реалізація проектів, спрямованих на розвиток міста Харкова.

Сьогодні на честь відкриття форуму пройшов концерт за участю молодіжних колективів, а завтра і післязавтра в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця пройдуть круглі столи. Молоді люди обговорять теми «Бізнес. IT. Працевлаштування», «Арт і культура», «Суспільство. Соціальні проекти. Молодіжна політика» (28 жовтня, початок - о 11:00), «Харків - спортивна столиця», «Наука і освіта» та «Медіа-комунікації. Instagram. YouTube» (29 жовтня, початок - о 10:00).

Костянтин Лобойченко запросив молодих людей вже сьогодні вибрати теми, які їм цікаві, і взяти участь в обговоренні нових проектів, які можна реалізувати в Харкові.

«Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса вітаю вас з відкриттям вже третього Молодіжного форуму. Перший форум пройшов в один день в Харківському національному економічному університеті і зібрав кілька сотень учасників, торік ми вже зібрали концертний зал «Україна», а в цьому році ми продовжили традицію, і наш форум буде проходити вже три дні. Молода команда організаторів підготувала для нас приголомшливу шоу-програму, спасибі їм. А завтра, післязавтра ми побачимося на круглих столах. Виберіть теми, які вам сподобаються, обіцяю, буде дуже цікаво і результативно. Спасибі вам. Харків дійсно - молодіжна столиця», - сказав Костянтин Лобойченко.

Організатори форуму - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, Управління у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради, Харківський міський центр дозвілля молоді.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини