У Харкові спрощують процес сплати за послугу теплопостачання
24 березня 2022 18:35 ЖКГ
У Харкові спрощують процес сплати за послугу теплопостачання Інформацію про нарахування за послугу теплопостачання відсьогодні, 24 березня, можна отримати у відділеннях банків «Мегабанк» та «ПриватБанк».

Сплачувати рахунки можна в обох установах у зручний спосіб, зокрема, скориставшись сервісом «Приват-24».

Як повідомили в КП «Харківські теплові мережі», зараз підприємству дуже необхідні кошти для відновлення систем теплопостачання.

«Шановні харків‘яни! Працівники КП «Харківські теплові мережі» щодня під обстрілами намагаються зберегти тепло у ваших оселях. У відповідь просимо за можливістю сплатити за наші послуги. КП «ХТМ» залишається з вами і нашим містом!» - повідомили на підприємстві.

Крім того, зазначимо, що біля чотирьох станцій метрополітену відновили роботу пункти прийому платежів «Мегабанка», де можна отримати готівкові кошти, а саме: ст. м. «Південний вокзал» (ППП №121), ст. м. «Академіка Барабашова» (ППП  №125), ст. м. «Холодна Гора» (ППП №120) та ст. м. «Індустріальна» (ППП №77).

Також готівку, як і раніше, можна зняти у банкоматах. З їх актуальним переліком можна ознайомитися, перейшовши за посиланням: https://www.megabank.ua/ua/news/news21032022.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини