У Харкові розробляють проєкт реконструкції Карякіного саду
20 травня 2021 16:37 Місто
У Харкові розробляють проєкт реконструкції Карякіного саду Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 20 травня, зустрівся з жителями Київського району з питань реконструкції Карякіного саду.

Він повідомив, що в цьому році спільно з мешканцями прилеглих будинків буде розроблено проєкт реконструкції саду, реалізацію якого почнуть у 2022 році.

«Коли планується певна локація, ми завжди прислухаємося до думки жителів, враховуємо їх побажання. Так само буде і з цим садом. Сьогодні від жителів надійшло прохання залишити існуючу локацію для тренувань собак. Вона затребувана серед жителів району, тому, звичайно ж, буде збережена», - розповів Ігор Терехов.

За його словами, в Карякіному саду з'являться дитячі майданчики, зони відпочинку з лавками, а також невелике футбольне поле для дітей.

«Це дуже гарна зелена локація. Тут дуже багато дітей, особливо з приватного сектора. Щоб вони могли безпечно тут знаходитися - кататися на велосипедах і самокатах, грати в ігри - в'їзди для машин будуть закриті», - зазначив секретар міськради.

Крім того, в саду встановлять насосну станцію для відведення води і локалізації зон підтоплення, які виникають після опадів через нерівний рельєф місцевості.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини