У Харкові пройшов традиційний студентський бал
03 грудня 2021 17:19 Культура
У Харкові пройшов традиційний студентський бал Студентський бал-маскарад відбувся 2 грудня для студентів та молоді Харкова у бал-румі «Kharkiv Palace Hotel».

Як повідомили в управлінні у справах сім'ї та молоді, захід спрямований на підвищення громадянської активності молоді, сприяння розвитку її творчого потенціалу та самореалізації, навчання танцювальним навичкам та танцювальному етикету. Цього року у заході взяли участь танцювальні команди із 18 закладів вищої освіти міста Харкова.

Як повідомили в управлінні, за два місяці до балу для студентів провели майстер-класи з уроків хореографії та бального етикету. Перед початком проведення майстер-класів серед навчальних закладів проводилося жеребкування для визначення теми, за якою виконуватимуться танцювальні номери.

Під час проведення балу змішані команди представили на суд журі п'ять танцювальних номерів на теми: «Аліса в країні чудес», «Малефісента», «Красуня і чудовисько», «Великий Гетсбі» та «Гра престолів». За результатами виступів у кожному навчальному закладі визначалися «Король та королева балу», які були нагороджені коронами та цінними подарунками. Інші учасники балу також отримали подарунки.

Між танцювальними виступами студентів для гостей балу виступили професійні танцювальні колективи Харкова.

Також для гостей та учасників заходу було встановлено тематичну фотозону, біля якої можна було зробити святкові фото.

Захід проводився за умови обов'язкового надання організаторам копії документа про отримання повного курсу вакцинації проти COVID-19 або негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, що діє 72 години.

Організатор заходу – Управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини