У Харкові пройшов шкільний чемпіонат гри «Що? Де? Коли? »
22 жовтня 2015 15:53 Освіта
У Харкові пройшов шкільний чемпіонат гри «Що? Де? Коли? » Фінал шкільного чемпіонату міста з гри «Що? Де? Коли?» сезону 2015/2016 року відбувся 21 жовтня в ККЗ «Україна».

У нинішньому сезоні, на відміну від минулих років, для участі в грі були допущені не тільки переможці районних відбіркових турнірів, але й команди, які не стали першими у своїх районах, але показали високі результати в загальному заліку по районах міста. У результаті у фіналі в концертному залі «Україна» зіграли 17 команд молодшої та 22 команди старшої вікових груп.

Учасникам гри належало відповісти на 30 питань, підготовлених відомими авторами з різних країн світу. Кращі гравці отримали право представляти Харків на шкільному чемпіонаті України з «Що? Де? Коли?», проведення якого заплановано на весняних канікулах.

Як повідомили організатори, кращий результат і у старших, і у молодших був однаковий - 14 очок з 30 можливих. Але якщо у молодших переможець - команда «Para Bellum» з гімназії №47 Дзержинського району (тренер Анна Гриневич) - визначився однозначно, з відривом в одне очко від другого місця, то у старших такий результат показали відразу дві команди. За підсумками «перестрілки» з рахунком 3:2 перемогу здобула команда Університетського ліцею «Квітник» (тренер Дмитро Коптєлов).

Всі призери турніру отримали медалі та дипломи обласного відділення Ліги українських клубів інтелектуальних ігор, а переможці - ще й чемпіонські кубки та книги.

Організатори турніру - Харківське обласне відділення Ліги українських клубів інтелектуальних ігор, Департамент освіти Харківської міської ради та Харківський міський центр дозвілля молоді.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини