У Харкові пройшов «Fashion Business Days»
13 жовтня 2018 20:48 Суспільство
У Харкові пройшов «Fashion Business Days» Одна з найбільших подій у сфері моди, дизайну і легкої промисловості - «Kharkiv Fashion Business Days 2018» - сьогодні, 13 жовтня, завершився серією модних показів на Арт-заводі «Механіка».

В рамках заходу пройшов «Fashion Business Forum», на якому виступили провідні фахівці в сфері брендингу, маркетингу та fashion-індустрії. Для учасників провели навчальні семінари з просування бренду і розвитку бізнесу. У форумі взяли участь дизайнери, представники індустрії моди і легкої промисловості.

Увечері 13 жовтня відбулися покази модних колекцій, в яких взяли участь українські та зарубіжні дизайнери. Завершила програму «Fashion Business Days» презентація колекцій дизайнерів з Італії та Данії.

Крім того, 12 жовтня в рамках «Kharkiv Fashion Business Days 2018» пройшов показ мод для людей з обмеженими можливостями. Були презентовані дві інклюзивні колекції, розроблені спільно з Харківською державною академією дизайну і мистецтв. Однією з 12 учасниць стала харків'янка, чемпіонка Зимових Паралімпійських ігор 2014 року з лижних гонок, багаторазовий призер змагань різного рівня Людмила Павленко.

Також 12 жовтня Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді й спорту та Харківський кластер дизайну і легкої промисловості підписали меморандуми про співпрацю з Асоціацією «УкрЛегПром». Як повідомив координатор проекту Олег Єгоров, ці документи посилять можливості для просування продукції харківських виробників і дизайнерів на український і міжнародний ринки. 

Нагадаємо, «Kharkiv Fashion Business Days» проходив у Харкові з 11 по 13 жовтня. Захід об'єднав fashion-покази українських і зарубіжних дизайнерів, освітню секцію від провідних експертів модної індустрії України, покази українських торгових марок та дизайн-маркет.

Захід організовано Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за підтримки Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини