У Харкові пройде міжнародний юридичний форум
16 вересня 2021 15:17 Місто
У Харкові пройде міжнародний юридичний форум V Харківський міжнародний юридичний форум пройде 20-24 вересня у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого (вул. Пушкінська, 77).

Це єдина юридична подія загальнодержавного значення, яка проводиться спільно Міністерством економіки, Міністерством освіти і науки, Міністерством юстиції та НЮУ імені Ярослава Мудрого. У форумі беруть участь провідні експерти в галузі права, народні депутати України, представники органів правопорядку, судової влади, бізнесу, впливових міжнародних організацій тощо. 

Цього року заплановано провести шість панельних дискусій: «Захист економіки від впливу організованої злочинності», «Бізнес і права людини: пошук стійких моделей, «Україна - НАТО: від партнерства з розширеними можливостями до членства в альянсі», «Земельне право: скасування мораторію як рушій розвитку», «Еколого-правові аспекти сталого розвитку», «Права людини в умовах цифрової трансформації суспільства: сучасні виклики, світові тенденції, особливості реалізації і захисту». 

Відкриття форуму пройде у центральному корпусі університету. У заході планують взяти участь перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, голова Вищого антикорупційного суду України Олена Танасевич, в. о. директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, координатор проєктів ОБСЄ в Україні Генрік Вілладсен та ін.

Початок - о 9:00. Спілкування з представниками ЗМІ заплановане на 11:00. Акредитуватися можна до 17:00 17 вересня за тел.: (057) 704-93-29. Також можна до 14:00 19 вересня надіслати свої дані на електронну адресу: [email protected].

Детальнішу інформацію про форум можна знайти на сайті заходу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини