У Харкові пройде міжнародний туристичний форум
16 травня 2019 14:17 Міжнародне співробітництво
У Харкові пройде міжнародний туристичний форум XI Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі» пройде з 24 по 26 травня в Харкові.

В рамках заходу відбудеться міжнародна конференція «Подієвий туризм як частина креативної економіки і економіки вражень», підбиття підсумків конкурсу проектів «Я люблю Харків», Міжнародний фестиваль мистецтв і подорожей, а також буде представлена ​​інформаційно-презентаційна експозиція туристичного потенціалу зарубіжних міст-партнерів.

Крім того, учасники та гості форуму зможуть взяти участь в етнографічній програмі, яка присвячена спадщині українського філософа Григорія Сковороди.

Так, 24 травня відбудеться міжнародна конференція, в якій візьмуть участь фахівці в сфері туризму від Всесвітньої федерації міст туризму (WTCF), Всесвітньої туристської організації (UNWTO) а також представники з різних міст України та іноземних міст-партнерів Харкова, дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав в Україні та Харкові. В ході конференції учасники обговорять низку напрямків туризму, зокрема подієвий туризм, smart-туризм, маркетинг як фактор розвитку і просування туристичних продуктів, правове регулювання туризму тощо. Також в рамках заходу відбудеться нагородження переможців конкурсу проектів «Я люблю Харків».

25 травня в кінотеатрі ім. О. Довженка вперше пройде Міжнародний фестиваль мистецтв і подорожей, в якому візьмуть участь відеоблогери, фотографи та відеооператори з України, Індії, Непалу, Польщі, Туреччини, Еквадору, Німеччини, Іспанії, Великобританії, Швейцарії та Ірану. Учасники презентують свої конкурсні роботи в чотирьох номінаціях: роуд-муві, дрон-відео, тревел-відео та фотомистецтво. Переможці отримають призи від партнерів фестивалю.

26 травня відбудуться заключні заходи XI Міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі», які включатимуть екскурсійну програму для учасників форуму.

Зареєструватися на участь у туристичному форумі можна тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини