У Харкові проходить VIII Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»
23 вересня 2016 14:37 Міжнародне співробітництво
У Харкові проходить VIII Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» VIII Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» проходить сьогодні, 23 вересня, в готелі «Харків Палас».

У ньому беруть участь близько 600 представників з майже 30 країн світу, посли 11 іноземних держав, голова Адміністрації Президента України Ігор Райнін, урядовці, керівники великих міжнародних і вітчизняних компаній, інвестиційних фондів і фінансових організацій, авторитетних бізнес-асоціацій.

Як повідомила в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, під час форуму будуть підписані контракти і меморандуми про спільні проекти з маркетинговими компаніями, які допоможуть харківським підприємствам активно вийти на нові ринки. Також Посольство США представить повний пакет грантових програм.

«Ми шукаємо можливості для розвитку регіону. Сьогодні наш бізнес має для цього все - підтримку, пропозиції, ідеї та можливості інвестиційних фондів, які сюди приїхали. Наше завдання - показати, наскільки Харківська область спокійна, стабільна і готова вести бізнес. Цей форум надає достатньо можливостей для тих, хто захоче ними скористатися. Це велике вікно можливостей для бізнесу, громадянського суспільства і кожного харків'янина. І Харківщина твердо налаштована ним скористатися», - зазначила Юлія Світлична.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини