У Харкові попрощалися з Володимиром Тяглом
06 липня 2021 14:39 Суспільство
У Харкові попрощалися з Володимиром Тяглом Церемонія прощання з українським політиком, дипломатом, колишнім головою Харківської обласної ради Володимиром Тяглом пройшла сьогодні, 6 липня, в Палаці культури поліції.

У заході взяли участь представники міської та обласної влади, близькі, родичі, колеги та друзі.

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов висловив співчуття родині Володимира Тягла.

«Його великий життєвий досвід завжди допомагав знайти правильні виходи з будь-яких ситуацій, що склалися. Де б Володимир Миколайович не працював, він завжди демонстрував, насамперед, справжню мудрість і глибокі знання», - зазначив Ігор Терехов.

За словами голови Ради Почесних громадян Харківської області Миколи Тітова, Володимир Тягло залишив значний слід у житті Слобощанщини і гідно представляв Україну на міжнародному рівні.

Нагадаємо, Володимир Тягло помер 4 липня на 75-му році життя.

Довідка. На початку кар'єри Володимир Тягло обіймав посади помічника бригадира тракторної бригади, головного інженера та голови колгоспу. У 1995-1997 рр. був заступником голови Харківської облдержадміністрації, в 1992-1994 і 1996-2002 рр. очолював Харківську облраду, в 2002-2005 рр. обіймав посаду Надзвичайного і Повноважного посла України в Республіці Вірменія, в 2005-2007 рр. - Надзвичайного і Повноважного посла України в Киргизькій Республіці.


Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини