У Харкові попрощалися із загиблими в авіакатастрофі АН-26
06 жовтня 2020 11:39 Суспільство
У Харкові попрощалися із загиблими в авіакатастрофі АН-26 Церемонія прощання із загиблими в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом відбулася сьогодні, 6 жовтня, на пл. Свободи.

У ній взяли участь Президент України Володимир Зеленський, сім'ї загиблих офіцерів і курсантів, їхні товариші по службі, а також перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, представники обласних органів влади, харків'яни.

Під час траурної церемонії закриті труни покрили Державними Прапорами України. Була оголошена хвилина мовчання, і над площею пролетіли літаки. Пам'ять загиблих льотчиків вшанували і в інших вишах і містах, звідки родом курсанти та військові. На місце прощання, до фотографій загиблих харків'яни принесли квіти.

Нагадаємо, що увечері 25 вересня в Харківській області на 530-му кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав і загорівся військово-транспортний літак АН-26. На борту було 27 осіб - 7 офіцерів і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. В авіакатастрофі загинули 26 осіб, вижив один курсант.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини