У Харкові починає роботу міський батьківський комітет
18 серпня 2015 15:11 Освіта
У Харкові починає роботу міський батьківський комітет Форум Батьківського комітету міста Харкова пройде 26 серпня.

Про це сьогодні, 18 серпня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

За її словами, до комітету увійде 37 батьків - представників кожного району міста, яких делегують від навчальних установ.

«Без допомоги батьків ми б не могли працювати, на них тримається багато чого, перш за все, розвиток матеріально-технічної бази шкіл та дитсадків. У всіх школах і дитсадках є батьківські комітети, які делегують по одній людині в районні комітети, а районні - у міський. На розширений форумі 26 серпня ми запрошуємо 400 батьків і хочемо налагодити повноцінний контакт. Батьки можуть багато: десь підтримувати, десь вимагати і критикувати в найрізноманітніших питаннях - від якості знань до процедури залучення позабюджетних коштів. Батьки повинні брати участь у житті навчального закладу», - зазначила Ольга Деменко.

За її словами, вже розроблені положення роботи міського батьківського комітету, щоб він як орган міг повноцінно брати участь у різних процесах. Вісім чоловік уже виявили бажання стати головою комітету. Вибори пройдуть після форуму, і найдостойнішого кандидата виберуть самі батьки.

А вже 27 серпня відбудеться традиційна конференція педпрацівників міста Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини