У Харкові планують провести форум студентського самоврядування
26 травня 2021 21:20 Місто
У Харкові планують провести форум студентського самоврядування Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 26 травня, провів у мерії зустріч з представниками студентських самоврядувань міста.

У великій залі Харківської міської ради зібралися представники студентського самоврядування 17-ти вищих навчальних закладів Харкова. Вони обговорили можливі варіанти співпраці з міською радою, а також звернулися з низкою прохань.

Зокрема, голова студентської ради Харківської державної академії культури Діана Байрак запропонувала провести в місті форум студентського самоврядування. За її словами, він допоможе сформувати велику команду амбітних і талановитих студентів, яка стане двигуном прогресу в Харкові.

Ігор Терехов зазначив, що міська влада зацікавлена ​​в подібних проєктах і завжди допоможе з їх реалізацією.

«Безумовно, ви можете розраховувати на нашу допомогу. Ми знайдемо для цього приміщення і допоможемо в організації. В рамках форуму можна провести і концерт за участю наших музикантів, і різні виставки. Однак ініціатива залишається за вами. Ви - ті молоді люди, які, за великим рахунком, повинні задавати ритм місту, а наша команда обов'язково до цього долучиться», - підкреслив Ігор Терехов.

У свою чергу голова Молодіжної ради при Харківському міському голові Дмитро Давідьянц зазначив, що завдяки цій зустрічі представники студентських самоврядувань знайшли партнерів в особі керівництва міста, однак взаємодія вишів між собою може ще більше посилити студентський потенціал Харкова.


Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини