У Харкові перекладають магістральні та внутрішньоквартальні тепломережі
28 липня 2022 11:25 ЖКГ
У Харкові перекладають магістральні та внутрішньоквартальні тепломережі Фахівці КП «Харківські теплові мережі» перекладають магістральні, внутрішньоквартаільні мережі та відновлюють джерела теплопостачання.

Як повідомили на підприємстві, прискорені роботи з перекладання магістральних теплотрас у Шевченківському районі - зараз триває монтаж труб діаметром 800 та 1000 мм. Крім того, на пошкоджених будинках встановлюють запірну арматуру, яка відсікає їх від внутрішньоквартальної мережі. Темпи перекладання внутрішньоквартальних мереж, особливо гарячого водопостачання, суттєво прискорили завдяки використанню сучасних труб.

Також тривають роботи з відновлення пошкоджених джерел теплопостачання. Котельні на Північній Салтівці починають працювати на заповнення внутрішньоквартальних мереж.  Триває робота з демонтажу пошкоджених радіаторів опалення у квартирах будинків, які постраждали від обстрілів.

«На жаль, деякі з них в результаті повторних прильотів доводиться заповнювати і перевіряти кілька разів, але попри всі негаразди колектив ХТМ чекає на перемогу», - зазначили у КП «Харківські теплові мережі».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини