У Харкові оголошено конкурс на звання «Молода людина року»
06 березня 2014 13:36
У Харкові оголошено конкурс на звання «Молода людина року» Конкурс «Молода людина року» стартує в Харкові.

Як повідомили в управлінні у справах сім'ї та молоді, конкурс проводиться за 10-ти номінаціях: «Учні загальноосвітніх шкіл», «Студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації», «Студенти вузів I-II рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Громадська діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Учні професійно-технічних навчальних закладів», «Діяльність у галузі виробництва, підприємництво», «Діяльність у невиробничій сферрі». 

У конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років. Претендент може бути висунутий трудовим або навчальним колективом за місцем роботи, навчання, громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування або методом самовисування.

Для участі в першому етапі конкурсу необхідно до 28 березня надати в районні комітети у справах сім'ї, молоді та спорту такі документи: реєстраційну картку учасника конкурсу, дві або більше незалежні характеристики, рекомендації, копії грамот (дипломів) за досягнення в роботі (навчанні, громадській, творчій, науковій діяльності, військовій чи державній службі тощо), витяги з трудової книжки, рішення конкурсних журі, комісій тощо про досягнення протягом попереднього року (приймаються ксерокопії відомостей на видачу премій або призів), інші документи, які можуть позитивно вплинути на прийняття рішень експертною комісією.

Критерієм визначення переможців конкурсу є соціальна значимість сукупних досягнень конкурсантів, відображення їхньої діяльності в ЗМІ, громадськістю, авторитетними установами.

Нагородження переможців та лауреатів конкурсу відбудеться в червні 2014 року до Дня молоді.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини