У Харкові можна буде вчергове «посушити» фото
16 вересня 2019 10:27 Культура
У Харкові можна буде вчергове «посушити» фото Міжнародна акція з обміну фотографіями «Сушка» відбудеться 28 вересня на пл. Свободи.

За словами організаторів, «Сушка» - формат виставки, який об'єднує фотографів, аматорів і професіоналів, які працюють в різних жанрах і техніках зйомки. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої фотознімки на білизняні мотузки за допомогою прищіпок. В обмін на свою фотографію можна забрати будь-яку вподобану. Автор фото може підписати його, залишити на звороті координати для зв'язку або незвичайне послання його майбутньому власнику.

Для участі в акції необхідно до 27 вересня принести свої фотографії (будь-якого формату) і прищіпки в галерею «Мистецтво Слобожанщини» Харківського центру культури і мистецтва (пл. Свободи, 5, Держпром, 4-й під'їзд). Також всі бажаючі можуть розмістити свої фото на виставці безпосередньо в день її проведення.

Виставка розміщуватиметься на пішохідній алеї вздовж будівлі Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості.

Початок заходу - о 12:00.

Зазначимо, фотопроєкт з обміну фотографіями «Сушка» проходить більш ніж в 70 містах різних країн з 2010 року. Харків приєднався до акції в 2012 році.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини