У Харкові локалізовують наслідки ворожих обстрілів
29 грудня 2022 18:48 Місто
У Харкові локалізовують наслідки ворожих обстрілів Енергетики та комунальні служби сконцентровані на тому, щоб якнайшвидше локалізувати наслідки обстрілів з боку російської армії.

Про це в ефірі «Радіо НВ» повідомив міський голова Ігор Терехов. За його словами, напередодні Харків атакували ракетами та дронами-камікадзе, в результаті чого було частково зруйновано енергетичну інфраструктуру міста. Крім того, влучання ракет типу С-300 зафіксували сьогодні, 29 грудня, зранку та упродовж дня. За словами мера, постраждалих, на щастя, немає. 

«Зараз наші енергетики та комунальні служби працюють над локалізацією руйнувань, які ворог завдав за цю добу. Ситуація складна, але контрольована. Зараз є електроенергія у місті, працює електротранспорт, метрополітен. Але все ж таки є певні складнощі с енергоносіями та опаленням. Тому цілодобово працюємо над тим, щоб якнайшвидше локалізувати ці руйнування», - підкреслив Ігор Терехов. 

Мер нагадав, що за потреби харків’яни можуть скористатися «пунктами незламності», які цілодобово працюватимуть і у святкові дні. Дізнатися, де розташований найближчий до вас «пункт незламності», можна у чат-боті «Харків - твій дім».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини