У Харкові готують водопровідні мережі до роботи в осінньо-зимовий період
11 квітня 2019 14:43 ЖКГ
У Харкові готують водопровідні мережі до роботи в осінньо-зимовий період На КП «Харківводоканал» почали роботи з підготовки водопровідних станцій до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року.

Як повідомив сьогодні, 11 квітня, заступник генерального директора - директор комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, заплановано поточний і капітальний ремонт обладнання станцій, заміна пожежних гідрантів, запірно-регулюючої арматури та аварійних ділянок водопроводів.

«В процесі експлуатації запірна арматура зношується, тому ми будемо міняти обладнання, яке стало непридатним, на нове. Підсилюємо надійність роботи станцій, щоб обладнання працювало, було справним, і вода безперебійно надходила у будинки. Відповідно до встановленого графіку, роботи на водопровідних станціях плануємо виконати протягом трьох-чотирьох місяців. Інформацію про заплановані відключення водопостачання будемо розміщувати на офіційному сайті підприємства, в засобах масової інформації до початку проведення робіт. Підвіз води здійснюватиметься автоцистернами підприємства», - зазначив Владлен Волков.

Зокрема, такі роботи проведуть на насосній станції 25-а, яка забезпечує водою мешканців Шевченківського району - Павлового Поля та Олексіївки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини