У Харківській області сталося п'ять пожеж через обстріли
12 травня 2022 08:56 Оперативна інформація
У Харківській області сталося п'ять пожеж через обстріли Підрозділи ДСНС протягом доби, з 11 по 12 травня, здійснили п'ять виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами.

Таку оперативну інформацію станом на 8:00 12 травня повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області. 

Пожежі сталися у Богодухівському (2), Ізюмському (1), Лозівському (2) та Харківському (2) районах області. Зокрема, о 10:52 в результаті ворожого обстрілу зайнявся трактор у полі за межами села Новий Мерчик Богодухівського району. У результаті події постраждав водій-механізатор, якого госпіталізували до лікувального закладу. О 12:21 пожежу ліквідували. Ще одна пожежа сталася о 15:58 у селі Краснопавлівка Лозівського району, де ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю. Площа займання склала близько 50 кв. м. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось ліквідувати о 17:24. Внаслідок події загинув чоловік, особу якого встановлюють.

Також протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів міста.

Піротехнічні підрозділи ДСНС здійснили 49 залучень для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідували 20 вибухонебезпечних предметів.

Зазначимо, що всього за добу рятувальники здійснили 36 оперативних виїздів, 6 з яких - для проведення аварійно-рятувальних робіт, 3 - для надання допомоги населенню, 27 - на ліквідацію пожеж (5 - спричинених обстрілами, 22 - з інших причин).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини