У Харківській області через обстріли сталося вісім пожеж
07 травня 2022 08:43 Оперативна інформація
У Харківській області через обстріли сталося вісім пожеж За добу, з 6 по 7 травня, підрозділи ДСНС здійснили вісім виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами.
Таку оперативну інформацію станом на 8:00 7 травня повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

Пожежі сталися у багатоповерхових та приватних будинках, фермерських господарствах, музеях у Київському (3) районі міста, а також Богодухівському (3), Ізюмському (1) та Красноградському (1) районах областях.

Наймасштабніша із них почалася о 23:10 на території Золочівської громади, де ворожий снаряд потрапив до літературно-меморіального музею. Площа загоряння становила 280 кв. м. Вогонь вдалося локалізувати о 00:00, а повністю ліквідувати пожежу – о 8:05.

Усього за добу рятувальники здійснили 37 оперативних виїздів, 3 з яких - для аварійно-рятувальних робіт, 7 - для надання допомоги населенню, 2 - інші виїзди, 25 - на ліквідацію пожеж (8 сталися через обстріли, 17 - з інших причин).

Крім того, піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують знешкоджувати боєприпаси противника.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини