У харківських Палацах одруження відкрилися фотовиставки до Дня святого Валентина
10 лютого 2015 17:31 Суспільство
У харківських Палацах одруження відкрилися фотовиставки до Дня святого Валентина Фотовиставки «Сім'я. Любов. Щастя» відкрилися сьогодні, 10 лютого, в Центральному, Орджонікідзевському та Московському відділах РАЦС міста.

За словами організаторів, на виставках представлені роботи харківських фотографів, які намагалися відобразити цікаві місця Харкова під час весільних і сімейних фотозйомок.

Як зазначила директор КП «Щасливе місто» Вікторія Бугайова, ця виставка може сприяти підвищенню інтересу молоді до інституту сім'ї та шлюбу. «На прикладі представлених експозицій ми можемо візуально показати необхідність створення міцних і стабільних сімейних відносин. Адже сім'я - це одна з головних складових нашої щасливого життя. А починається вона з весілля, тому і було прийнято рішення організувати виставки саме в РАЦСах», - повідомила Вікторія Бугайова.

Крім того, повідомила директор підприємства, в День святого Валентина в тих РАЦСах, де проходить фотовиставка, молодятам даруватимуть весільну фотосесію.

Як зазначила Вікторія Бугайова, КП «Щасливе місто» співпрацює з харківськими фотографами в сфері організації соціальних міських заходів та запрошує до співпраці всіх бажаючих.

Фотовиставка «Сім'я. Любов. Щастя» працюватиме до кінця лютого.

Нагадаємо, в Харкові до Дня всіх закоханих пройде Марафон кохання. Крім фотовиставки в РАЦСах, 14 лютого в Центральному палаці одруження пройде церемонія вшанування пар, які прожили у шлюбі більше 40 років. Для гостей свята підготували концерт за участю дитячих танцювальних колективів. Також в цей день у всіх РАГСах міста будуть встановлені арт-об'єкти, на тлі яких можна буде зробити пам'ятні фотографії.

Організатор заходів до Дня всіх закоханих - КП «Щасливе місто».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини