У Харкові стартує проект «Плавати раніше, ніж ходити»
27 серпня 2012 13:28
У Харкові стартує проект «Плавати раніше, ніж ходити» Спільний проект Департаменту охорони здоров'я та спортивного клубу «Аква-спорт» з оздоровлення харківських дітей стартує 28 серпня.

Як повідомили організатори, мета проекту - забезпечити гармонійний психофізичний розвиток з перших місяців життя, поліпшити здоров'я дітей за допомогою аквагімнастики, яка сприяє формуванню правильного дихання, зміцненню опорно-рухового апарату, релаксації.
 
У рамках реалізації проекту дітям, які проживають у Харкові, через мережу міських дитячих поліклінік нададуть 5 тис. безоплатних абонементів для одноразового ознайомчого заняття з аквагімнастики. Для дітей із малозабезпечених, багатодітних та соціально незахищених родин, що проживають у Київському районі, планується надати 24 абонементи для безоплатного відвідування повного курсу занять з аквагімнастики, що складається з восьми сеансів.
 
Презентація проекту відбудеться 28 серпня (початок об 11:00) у спортивному клубі «Аква-спорт» за адресою вул. Астрономічна, 7а. У заході візьмуть участь народний депутат України Ірина Бережна, заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, працівники Департаменту охорони здоров'я, головні лікарі міських дитячих поліклінік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини