У «ЄрмиловЦентрі» пройде міжнародна фотовиставка
28 січня 2016 14:17 Культура
У «ЄрмиловЦентрі» пройде міжнародна фотовиставка Виставка фотографій міжнародного фотоконкурсу «День-2015» відкриється 29 січня в Центрі сучасного мистецтва «ЕрміловЦентр» (початок - о 16:00).

Як повідомили організатори, до експозиції увійшли 170 кращих фоторобіт. «Цей фотоконкурс крокує по містах України вже 17-й рік. На глянці фотографій не просто історія, а насамперед особливий погляд на неї, унікальний ракурс різних фотохудожників - як дітей, так і відомих художників. Політика і війна переплетені тут з природним людським буттям», - зазначили організатори виставки.

Разом з фотовиставкою у Харкові відбудеться презентація публіцистичного триптиха журналістів газети «День»: «Котел, або Справа без терміну давності», «Я свідок - записки з окупованого Луганська», «Катастрофи і тріумф. Історії Українських героїв »). Початок - о 17:00.

Зазначимо, за час існування фотоконкурсу газети «День» пройшло 111 фотовиставок в 31 місті України, за результатами фотоконкурсу нагороди отримали 702 фотографи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини