У бібліотеці імені Гіршмана пройде дитяча виставка для людей з вадами зору
22 грудня 2021 16:29 Культура
У бібліотеці імені Гіршмана пройде дитяча виставка для людей з вадами зору Виставка скульптури учнів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Репіна пройде у Бібліотеці-філії №17 для людей з вадами зору ім. Л.Л. Гіршмана.

Експозиція пройде у рамках проєкту «Натхнення мистецтвом». Роботи виконані з використанням кераміки, дерева, паперу, ниток та інших матеріалів.

Організатори зазначають, що, на відміну від традиційних вставок, тут можна і потрібно чіпати скульптури руками. Тому експозицію зможуть відвідати слабозорі, а люди з добрим зором - використати уяву, заплющивши очі. Для відвідувачів працівники бібліотеки проведуть екскурсію.

Виставка працюватиме з 23 грудня до 20 січня за адресою: вул. Клочківська, 61\63. Вхід - вільний. 

Довідка. Харківська дитяча художня школа №1 ім. І. Ю. Рєпіна реалізує проєкт «Натхнення мистецтвом» з лютого 2020 року. Ініціатива передбачає організацію пересувних виставок у бібліотеках міста. За цей час виставки пройшли у бібліотеці №13 та бібліотеці-філії для дітей №14 Холодногірського району, у бібліотеці-філії №30 ім. О. Герцена, бібліотеці-філії №23 ім. І. Франка, Центральній дитячій бібліотеці №10 ім. О. Матросова Новобаварського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини